Rasadnik Kristek Bjelovar

Rasadnik Bjelovar - Izdvojene ponude

RASADNIK Kristek • Rasadnik Bjelovar - Izdvojene ponude

Izdvojili smo za Vas

Taxus Baccata Fastigiata Aurea

Taxus Baccata Fastigiata Aurea

Zimzeleni grm, koji raste 5,00-7,00 m i visinu i 2,00-3,00 m u širinu. Za rast joj odgovara sunčani, polusjenoviti i sjenoviti položaj.

Raste kao soliter ili u skupini na razmaku od metra kao živa ograda. Gredice, parkovi, industrijske zone, drvoredi, mali vrtovi, soliteri ...

Japanska trešnja

Japanska trešnja

Ukrasna japanska trešnja - Prunus serrulata ima više hibrida većinom od vrste Prunus serrulata i od vrste Prunus specioza.

Hibridi se razlikuju po boji cvijeta (od bijele do ružičasto - bijele) i vremenu cvjetanja od ranog proljeća do sredine svibnja. Iz grupe sa bijelim cvjetovima, poznati kultivar je Shimidsu Sakura. Maleno drvo naraste do visine od 5m, sa širokim granama. Cvate kasno u proljeće, sredinom svibnja cvjetovi se pojavljuju istovremeno kod listanja. Cvjetovi u pupoljcima su rumeni a otvoreni cvijet je bijele boje. Otvaraju se u visećim grozdovima na dugačkim stapkama.

Judino drvo

Judino drvo

Judino drvo - Cercis siliquastrum Naraste kao maleno drvo do maksimalne visine od 6 m.

Cvate u proljeće tijekom travnja i svibnja. Cvjetovi se pojavljuju prije listanja, tamno su rumene boje, nalikiju cvjetovima graška u grozdovima. Kada je toplije proljeće, cvijeta nakon pojave malih listova koji su okruglasti. Dok su mladi, listovi imaju atraktivnu svježu boju a kasnije postaju plavičasto-zeleni.

RASADNIK Kristek • Rasadnik Bjelovar - Izdvojene ponude

Stručni savjeti sadnje i daljnjeg održavanja i uređenja okućnica, parkova, formiranja kamenjara te stručni nadzor
Rasadnik Kristek
Rasadnik Bjelovar

Naša djelatnost jest profesionalni i stručni uzgoj hortikulturnog bilja. Rasadnik je površine 9000m2 , a nalazi se u Bjelovaru, Na glavnoj cesti Zagreb - Bjelovar, na samom ulazu u Bjelovar, Križevačka Cesta 59e.

Rasadnik Bjelovar
Rasadnik slike Rasadnik slike Rasadnik slike Rasadnik slike Rasadnik slike Rasadnik slike