Rasadnik Kristek Bjelovar

Rasadnik Kristek

RASADNIK Kristek • Rasadnik Kristek

RASADNIK Kristek - o nama

Uzgoj hortikulturnog bilja

Uzgoj hortikulturnog bilja

Već 35 godina bavimo se profesionalno i stručno uzgojem hortikulturnog bilja. U prvo vrijeme kao zaposlenici nekad poznatog "Bjelovarskog vrta" a nakon toga u vlastitom rasadniku.

Rasadnik je površine 9000m2 , a nalazi se u Bjelovaru, Na glavnoj cesti Zagreb - Bjelovar, na samom ulazu u Bjelovar, Križevačka Cesta 59e.

 

Proizvodimo i uzgajamo bilje za uređenje eksterijera ( okućnica, parkova i sl.) i to: ČETINJAČE, STABLAŠICE, TRAJNICE i GRMLJE.

 

Važno je znati da je sve bilje domaće proizvodnje pa prema tome i prilagođeno našem podneblju-klimi, što garantira najveći postotak primitka i dugovječnost primjerenu odgovarajućoj vrsti.

Stručni savjeti sadnje i daljnjeg održavanja

Stručni savjeti sadnje i daljnjeg održavanja

Dajemo i stručne savjete sadnje i daljnjeg održavanja, kao i uređenja okučnica, parkova, formiranja kamenjara, stručni nadzor.

Rasadnik Kristek se nalazi u Bjelovaru, Na glavnoj cesti Zagreb - Bjelovar, na samom ulazu u Bjelovar, Križevačka Cesta 59e.

Kontaktirajte nas putem telefona:

Telefon: 043/232-899
Mobitel: 098/660-507

RASADNIK Kristek • Rasadnik Kristek

Stručni savjeti sadnje i daljnjeg održavanja i uređenja okućnica, parkova, formiranja kamenjara te stručni nadzor
Rasadnik Kristek
Rasadnik Bjelovar

Naša djelatnost jest profesionalni i stručni uzgoj hortikulturnog bilja. Rasadnik je površine 9000m2 , a nalazi se u Bjelovaru, Na glavnoj cesti Zagreb - Bjelovar, na samom ulazu u Bjelovar, Križevačka Cesta 59e.

Rasadnik Bjelovar
Rasadnik slike Rasadnik slike Rasadnik slike Rasadnik slike Rasadnik slike Rasadnik slike